Η Α. ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε. είναι συνέχεια της Α.ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. Ο κ. Αθανάσιος Μπαμπάτσικος δραστηριοποιείται στον τομέα των υαλοπινάκων από το 1975 με κύριο στόχο του την υλοποίηση κάθε επιθυμίας και απαίτησης του πελάτη.


      Η εταιρία μας με συνεχή ενημέρωση και ενασχόληση αλλά και με τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτει, κατέχει σημαντικό ρόλο σε όλους τους τομείς επεξεργασίας υαλοπινάκων, καλύπτοντας και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις του κάθε έργου που αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει.
     Οι σύγχρονες γραμμές παραγωγής, το έμπειρο προσωπικό και η πολυετή εμπειρία μας, εξασφαλίζουν άριστα αποτελέσματα ποιότητας σε προσιτές τιμές.


      Η εταιρεία μας είναι σε θέση να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία που αφορά την υλοποίηση γυάλινων κατασκευών, γι’ αυτό και οι πελάτες μας είναι Κατασκευαστικές & Τεχνικές εταιρείες, Εταιρείες Κατασκευής Αλουμινίου και PVC, Εταιρείες που αναλαμβάνουν Υαλοπετάσματα και Αίθρια, Εταιρείες που ασχολούνται με την κατασκευή επίπλου, Εταιρείες Κατασκευής Επαγγελματικών Εξοπλισμών και Ψυγείων, Ιδιώτες και πολλοί άλλοι.

home

logomini 

ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε.
Κεντρικό: 17ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Καβάλας, Τηλ.: 23940 53001, 23940 53002
Υποκατάστημα: Λητή Θεσσαλονίκης, Τηλ.: 23940 72031, Fax: 23940 72798